Árak

 

 

Az emlékerdőben a szolgáltatás díja két részből tevődik össze. A temetkezési hely megváltási díja (sírhely ára) és a temetkezési szolgáltatás díja (az erdei szertartást elvégző temetkezési szolgáltató díja).

 

 

  1.  

A temetkezési hely (emlékfák) rendelkezési jog megváltási díja. Ez egy meghatározott összeg attól függően, hogy milyen kategóriában és mennyi időre választunk sírhelyet. Pl: sírhely közösségi fánál 99 évre: 39,370 Ft +áfa.

 

  2.  

Az erdei temetkezési szolgáltatás díja áll a temetkezési szolgáltató által meghatározott alapdíjból, valamint az egyéb igénybe venni kívánt szolgáltatások díjaiból. Az erdei temetkezési szolgáltatás alapdíja 31,000 Ft + áfa, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: urnasír kiásása; urnasír visszahantolása; erdei ravatal elkészítése, szakszemélyzet (szertartást 1 fő végzi);

 

 

Az alap temetkezési szolgáltatáson felül lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő, egyéb szolgáltatásokat igénybe venni pl. hangosítás, harangozás, egyedi ravatali dekoráció stb.

 

Fontos megjegyezni, hogy a fenti díjtételek nem tartalmazzák a hamvasztás és a hamvasztáshoz tartozó ügyintézési díjakat. Ezek temetkezési szolgáltatónként eltérő díjtételek.

 

 

 

 

 

 

EMLÉKERDŐ ÁRAK

 

 

SÍRHELYEK ÁRAI

1.

Közösségi fa 10 évre

20 000 Ft + áfa

2.

Közösségi fa 99 évre

50 000 Ft + áfa

3.

Egyedi/családi fa 25 évre

135 000 Ft + áfa

4.

Egyedi/családi fa 99 évre

200 000 Ft + áfa

 


 

ERDEI TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS ALAPDÍJA:

40 000 Ft + áfa

 

 

Az erdei temetkezési szolgáltatás tartalmazza a következőket: kiszállás a helyszínre; urnasír kiásása; urnasír visszahantolása; sírhoz asztal, szőnyeg, drapéria; szakszemélyzet (1 fő);

 


 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI

 

Sírhely jelző tábla egyedi fához (14x9cm)

 

8 000 Ft + áfa

 

Búcsúebéd/vacsora

árak helyszíntől függően

 

Búcsúztató egyházi/polgári

árak búcsúztatótól függően

 

 

 

 

 

 

EmlékErdő
EmlékErdő ÖkoInnovációs Kegyeleti Kft.